Get Adobe Flash player

Pārklājums uzsūcošām grīdu virsmām

texo nano pārklājums uzsūcošām grīdu virsmām

texo nano pārklājums uzsūcošām grīdu virsmām ir balstīts uz nanotehnoloģiju bāzes un nodrošinās jebkuras uzsūcošas grīdu virsmas aizsardzību pret visdažādākajiem traipiem un netīrumiem – dubļiem, māliem, eļļām, dažādiem ēdienu traipiem! Pat tādos gadījumos, kad uz grīdas izlīs sarkanvīns, pēc grīdas uzkopšanas traips uz tās nepaliks! Turklāt, lai uzkoptu šādas virsmas, pietiks ar tīru ūdeni, jo pārklājums nodrošina, ka netīrumi pie virsmas nepielīp. Vairs nav nepieciešami agresīvi ķīmiski tīrīšanas līdzekļi. Apstrādātās virsmas savu izskatu nemaina, pārklājums nekādi nav sajūtams, tā gaisa caurlaidība nemazinās!

 Šis pārklājums nodrošina aizsardzību arī pret baktērijām un slimību ierosinātājiem, tādēļ tas ir īpaši piemērots uzņēmumos, kas nodarbojas ar lauksaimniecību, dažādos pārtikas ražošanas cehos, restorānos, banketu zālēs. Auto darbnīcās tas ideāli aizsargā grīdas no motoreļļas traipiem; ar šo pārklājumu apstrādātu bruģi vairs nebojās sūnas un mitrums. Pārklājums izmantojams arī ikvienā virtuvē ar attiecīgu grīdas segumu. Vienreiz uzklāts, pārklājums darbosies ilgstošā laika periodā (5 – 10 gadus)!

Ideāls līdzeklis visām virsmām, kuras stipri uzsūc ūdeni un ir pakļautas nozīmīgai mehāniskai slodzei:

dabīgs akmens,

neapstrādāts šķiedrainais cements,

neapstrādāts smilšakmens un gāzbetona bloki,

apdares akmeņi, kā arī citas neapstrādātas akmens plātnes un flīzes.

 Lietošanas pamācība

  1. Pirms uzklāšanas izmēģināt neuzkrītošā vietā, lai pārbaudītu efektu!
  2. Pirms pārklājuma uzklāšanas virsma rūpīgi jānotīra – tai jābūt tīrai, sausai un attaukotai. Virsmas attīrīšanai iesakām izmantot texo nano profesionālo tīrītāju (atšķaidīt ar ūdeni atkarībā no virsmas netīrības pakāpes).
  3. Lai veiktu virsmas apstrādi, pārklājumu var izsmidzināt vai uzklāt uz virsmas ar otu (aptuvenais patēriņš 100 – 200 ml/m2). Rekomendējam uzklāt divās kārtās.
  4. Pārklājums izžūst apmēram 1 stundas laikā pēc uzklāšanas, bet pilnībā sacietē apmēram 1 – 2 dienu laikā.

 Lietošanas laikā iesakām izmantot cimdus, jo pārklājums sausina roku ādu!

Kategorijas
Pēdējie komentāri
    Kontaktinformācija


    Skatīt lielāku karti

    SIA texo
    Jāņa Asara 13, Rīga, LV-1009
    Epasts: nano@texo.lv


    Tālr.:    +371 67 293 161

    Fakss: +371 67 293 160
    Skype:

    My status